måndag 29 oktober 2007

Ugglas producent lyfter spelvärlden


Mitt i vimlet av data- och tv-spel producerar Universal Sounds en ny spelvärld inom sällskapsspel till hela svenska folket. Några skrivblock och en stereo öppnar dina sinnen och skapar en spännande och underhållande spelform.

MTM är först ut i denna serie, och är ett spel om film och tv skapat av Magnus Ugglas producent Anders “Henkan” Henriksson. Maestro Henkan har tack vare sina 35 år inom svensk television hittat ett behagligt speltempo med många alternationer och lekar. Glädjande att det första ljudspelet är en svensk produktion som med spel som Bit-för-bit och tv-succéer kommer att förgylla svenskarnas fina traditioner inom sällskapsspel.

Spelet kommer att kosta runt 300 kronor i butikerna.

MTM Quiz är ett nöjes- och underhållningsspel för hela svenska folket. Du spelar MTM Quiz på en vanlig stereo eller cd-spelare.

Spelet innehåller frågor, musik och lekar från film, tv och musikal. Klassiska och nya toner från världens alla hörn kryddas med snabbfrågor, alfabetslekar och musiksnabben. Musiksnabben är ett fyrverkeri av underhållning med korta melodier som leder er till rätt film, program, skådespelare till exempel.

Tack vare ljudet, musiken och variationen kan alla delta, gammal som ung. Två speakers (talare) och olika pausslingor ger ett behagligt och underhållande speltempo.

- Duka upp med snacks i tv-soffan
- Utmana släkt och vänner på en helkväll
- MTM Quiz gör bilresan rolig och spännande
- Spela på lantstället, i husvagnen eller i båten

Länkar:
www.mtmquiz.se
www.soundcraft.se

Köp spelet här:
www.mtmquiz.se
www.alfbro.com

Inga kommentarer: